2019-11-19 08:46:59

Erasmus+, 'Listen to HERstory"

1. TRANSNACIONALNI SASTANAK– Kanarski otoci, Fuerteventura

 04.11.2019.- 8.11.2019.

Osnovna škola Bršadin kao europski partner provodi program Erasmus + „ Listen to HERstory“ koji je sufinancirala Europska komisija putem Agencije za mobilnost i programe EU.

Projekt koji traje od 2019. do 2021. godine i ima za cilj postizanje specifičnih ciljeva programa Erasmus + promicanjem kvalitete obrazovanja i razvijanjem komunikacijskih vještina na engleskom jeziku, promicanjem jednakih mogućnosti, poboljšanjem razine znanja o kulturi i civilizaciji u vezi sa zemljama koje sudjeluju u projektu..

Od 4. -  8. studenoga 2019. ravnateljica Tatjana Lukić, pedagoginja Marija Kojić i nastavnica kemije, Ljiljana Bečvardi sudjelovale su na transnacionalnom  sastanku u Španjolskoj, Fuerteventura  za projekt ''Listen to HERstory. Partneri našoj školi su škole iz Španjolske, Rumunjske i Poljske. Na sastanku su se učitelji/ partneri upoznali i razradili zadatke, dogovorili vremenik aktivnosti kroz dvogodišnje razdoblje, utvrdili zaduženja pojedinog partnera te definirali točne datume mobilnosti sa učenicima.

Vidjeli smo zgradu naših domaćina, IES Vigan, Fuerteventura i posjetili nastavu.


Osnovna škola Bršadin